2014 óta minden nap elkötelezetten dolgozunk azért, hogy az egymáshoz illó munkavállalók és munkaadók megtalálják egymást. Több ezer céggel és munkakeresővel való kapcsolatunk alatt dolgoztunk már nagy létszámú toborzásokon és tömeges leépítéseken egyaránt. Mivel alkalmunk volt személyesen meghallgatni mind a két felet, számos sikeres elhelyezkedésben segitettük a felhasználóinkat. Az ebből származó tapasztalatokból 2017 végén megújítottuk az Ujállás.hu oldalunkat, ami a munkavállalók és munkaadók közötti elvárásokat kivánja összhangba hozni.

Célunk, hogyjobban megértsük egymást

Tudatosan figyeljük és követjük a folyton változó munkaerőpiaci igényeket és trendeket, hogy olyan megoldásokat ajánljunk felhasználóinknak, amitől elégedettek lehetnek. Személyes jelenlétünkkel elsösorban a magyarországi álláspiac harmonizálására törekszünk.

Kollégáink a komoly szakmai tapasztalatuk mellett elhivatottak, és szeretnének a lehető legtöbb munkakeresőnek segítségükre lenni a megfelelő állás megtalálásában.

Részletes önéletrajzot és könnyen kezelhető rendszert kínálunk

Hiszünk abban, hogy az eredményes álláskereséshez ma már elengedhetetlen az online jelenlét és a részletes, célratörő bemutatkozás, ezért a regisztrációval egy egyedi önéletrajzot hozunk létre íelhasználóinknak. A munkaadóknak vállalati mérettől függetlenül könnyen elérhető, praktikus és naprakész rendszert kínálunk, amiben anonimitást biztosítunk.

Jövőképünk — a munkánk egyben az életvitelünk is

Egy olyan piacot formálunk, ahol elérhetővé válik, hogy minden munkát kereső embernek lehessen munkája, és mindenkinek a hivatása is lehessen a foglalkozá— sa. Kiszolgáljuk az állást váltani szándékozókat, első munkaerő—piaci kilépőket, fekete gazdaságban dolgozókat, és karrier váltókat is, mert mindenki egyedi értéket képvisel.

NAIH 102732/2016 és NAIH 102829/2016
2017 © ÚJÁLLÁS.HU - Minden jog fenntartva