• Munkavállalóknak
 • Munkaadóknak
 • Mitől más az újállás.hu csapata a többi hasonló oldalhoz képest?

  A küldetésünk, hogy életszerűen kezeljük a munka világát. Az csak az minimum, hogy állásportálunkkal felületet biztosítunk ahhoz, hogy megtaláld a hozzád és életritmusodhoz igazodó munkahelyet. Tudjuk, hogy a valóságban dolgozni többet jelent egy álláshirdetésnél, hiszen a világ nem áll ott meg, hogy új munkahelyet találunk. Számít, hogy hogyan töltjük el a munkaidőnket, és a jövőbeli terveink is egyaránt.

  Mi támogatunk akkor is, ha van munkád és szakmai tanácsra van szükséged, vagy munkanélküli vagy és először nem hirdetésekre, hanem iránymutatásra van szükséged.

 • Hol találom meg a hirdetéseket?

  Az újállás.hu főoldalán az „Állást keresek” gombra kattintva éred el a munkavállalóknak szóló aloldalunkat. Az itt elhelyezett keresők segítségével tudsz keresni hirdetéseink között.

 • Hogyan jelentkezhetek az álláshirdetésre?

  Álláshirdetéseinkre való jelentkezéshez regisztráció szükséges. Ha már regisztrált felhasználónk vagy, a bejelentkezést követően a hirdetésen elhelyezett "Jelentkezem" gombra kattintva tudod elküldeni pályázatod a hirdető cégnek.

 • Milyen anyagi vonzattal és kötelezettséggel jár a regisztráció?

  Munkavállalóknak portálunk használata díj és kötelezettségmentes. A regisztrációval mindössze megteremted a lehetőséget a nálunk hirdető cégeknek, hogy megtaláljanak.

 • Ha jelentkezem egy hirdetésre milyen kötelezettséggel jár?

  Semmilyennel. Bármikor visszautasíthatod az ajánlatot, ha úgy döntesz, hogy az állás mégsem érdekel.

 • Mit tegyek, ha nem keresek már állást?

  Ha a keresésed tárgytalanná válik, állítsd át a profilod „Nem keres munkát” vagy „Elhelyezkedett” státuszba, így rejtve maradsz a munkaadók számára, de továbbra is tudsz szabadon böngészni.

 • Miért szükséges regisztrációkor ennyi adatot megadnom?

  Egy önéletrajzot kapsz cserébe, amit később bármikor szerkeszthetsz és letölthetsz. Regisztrációt követően a kitöltött önéletrajzzal egyszerűen tudsz jelentkezni az oldalon lévő hirdetésekre.

  A megadott adataid alapján személyre szabott álláshirdetéseket ajánlunk, ha éppen szükséged van rá, így nem kell órákig keresgélned a számodra érdekes ajánlatokat.

 • Milyen dokumentumokat érdemes csatolni az önéletrajzom mellé?

  Bizonyos pozícióknál előny a referencia munka feltüntetése. Ha ilyen munka érdekel, akkor érdemes felöltened néhány referencia képet vagy linket csatolnod az önéletrajzodhoz.

  Van néhány hirdetés, ami kifejezetten jelzi, hogy mellékelned kell valamilyen típusú dokumentumot. Ilyenkor mindenképpen töltsd fel a szükséges anyagokat!

 • Mennyi idő múlva jelentkeznek?

  Az újállás.hu csapata nem vesz részt a kiválasztási folyamatban. Azokat, akiket a Munkaadó alkalmasnak tart az állás betöltésére, a Munkaadó egy alkalmazottja fog megkeresni a regisztrációkor megadott elérhetőségek valamelyikén. Fontos, hogy ez az idő cégenként eltérhet, lehet akár néhány nap, de akár 1 hónap is.

 • Nem kerestek meg, és a hirdetés már lejárt. Miért?

  Sajnos nem minden munkaadó jelez vissza elutasított jelentkezés esetén. Ha a hirdetés lejárt státuszban van, akkor a munkaadó befejezte vagy felfüggesztette a kiválasztási folyamatot.

 • Nincs időm állást keresgélni. Tudnak segíteni?

  Ha beállítottad, hogy milyen munkakörben és feltételekkel szeretnél dolgozni, akkor a rendszerünk automatikusan kiszűri ezeket az adatbázisunkból, és felajánlja neked lehetőségként. Ha tetszik, a regisztrációkor készített önéletrajzoddal egy egyszerű kattintással már tudsz is jelentkezni az állásra.

 • Nem találtam az oldalon megfelelő állást. Nem is tudnak akkor segíteni?

  Előfordulhat, hogy jelenleg nem hirdetnek olyan állást, ami neked tetszene. Ilyen esetekre az újállás.hu csapata folyamatosan bővíti a munkaadói bázisát és keres különböző nyitott pozíciókkal rendelkező cégeket. Amikor találtunk olyan munkaadót, aki feltehetőleg szívesen alkalmazna, akkor összehozunk titeket az önéletrajzban megadott elérhetőségeid alapján.

 • Elakadtam a regisztrációban. Mit tegyek?
  Ha valamilyen okból kifolyólag nem tudsz regisztrálni oldalunkra, küldd el egy korábbi önéletrajzod az ugyfelszolgalat@ujallas.hu e-mail címre, és munkatársaink készséggel segítenek benne.
 • Miben jobb az újállás.hu a többi álláskereső oldalhoz képest?

  A legtöbb álláskereső oldalon a cégek hirdetéseket tesznek fel, és a munkavállalók egy önéletrajz csatolásával tudnak jelentkezni, esetleg egy regisztráció során bekerülnek egy adatbázisba, ahol később a munkaadók elérhetik a feltöltött dokumentumokat. Az a tapasztaltunk, hogy ez nem elég. Az újállás.hu oldalon mi neked is megteremtjük azt a lehetőséget, hogy láttasd magad a hirdető cégek előtt. Az összes újonnan felkerülő hirdetésre, ami megfelel a beállított elvárásaidnak, kiajánljuk/kiközvetítjük az önéletrajzod, így növelve elhelyezkedési esélyeit.

 • Mitől más az újállás.hu csapata a többi hasonló oldalhoz képest?

  Célunk új alapokra helyezni az álláskeresési szokásokat. Több éves álláspiaci tapasztalatunk alapján hiszünk abban, hogy az eredményes álláskereséshez ma már elengedhetetlen az online jelenlét és a sikeres önéletrajz. Elköteleződtünk amellett, hogy olyan szolgáltatásokkal támogassuk az álláspiacot, ami a két releváns fél rövid időn belüli egymásra találását eredményezik.

 • Hogy tudok regisztrálni?

  Az újállás.hu főoldalán a „Munkatársat keresek” gombra kattintva éri el a munkaadóknak szóló aloldalunkat. Az itt található „Cégregisztráció”, vagy a „Bejelentkezés” menüben elhelyezett „Regisztráció” gombra kattintva lehet regisztrálni.

 • Milyen adatokra van szükségem a regisztrációhoz?

  Számlázási adatokra és a kapcsolattartáshoz szükséges fontosabb adatokra.

 • Milyen anyagi vonzattal és kötelezettséggel jár a regisztráció?

  A regisztráció nem jár semmilyen anyagi vonzattal vagy kötelezettséggel.

 • Mennyibe kerül egy hirdetés feladása?

  A hirdetés feladása és meghosszabbítása nálunk teljesen díjmentes.

 • Nem szeretném a hirdetésben feltüntetni a cégem adatait. Milyen költséggel jár ez nekem?

  Hirdető partnereink számára nem csak a hirdetésfeladás ingyenes, de szabadon dönthetnek arról, hogy meg kívánják-e jeleníteni cégük nevét, adatait a hirdetésben. Amennyiben anonim módon kívánnak hirdetni, nálunk ezt is ingyenes tehetik meg.

 • Mi a különbség a kiközvetített és a direkt jelentkezés között?

  A munkavállalóknak lehetőségük van böngészni a hirdetések között, és ha szimpatikusnak találják az Ön által feladott hirdetést, jelentkezhetnek rá az oldalon keresztül direkt módon.

  Ezen felül a hirdetésfeladást követően rendszerünk keres az adatbázisunkban regisztrált önéletrajzok között, és kiközvetít/kiajánl Önnek olyan munkavállalókat, akik a meghirdetett területen keresnek állást a meghirdetett pozícióban. Ezzel segítjük cége toborzási folyamatát, hiszen nem kell adatbázisban keresgélnie, se a jelentkezésekre várnia, hanem azonnal potenciális jelölteket kínálunk fel. Amennyiben nincs megfelelő személy adatbázisunkban, a rendelkezésünkre álló forrásokat kihasználva keresünk az Ön számára potenciális jelöltet.

 • Ha ingyenesen hirdetek, és még keresnek is nekem jelöltet, akkor miért kell fizetnem?

  Nálunk csak azért az önéletrajzért fizet, amely Ön számára releváns és meg kíván vásárolni.

 • Hogyan működik ez a gyakorlatban?

  Hirdetésfeladást követően megtekintheti, hogy rendszerünk hány jelentkezőt talált adatbázisunkban, illetve hány munkavállaló jelentkezett direkt módon a portálunkon keresztül. Ha már korábban vásárolt csomagot, meg tudja tekinteni a jelentkezők listáját. „S”-es csomag esetén csak a direkt módon jelentkező munkavállalók, nagyobb csomag esetén a közvetített önéletrajzokat is megtekintheti kapcsolattartási adatok nélkül. (Csak a Név, telefonszám, e-mail cím van elrejtve. ) Amennyiben felkelti az önéletrajz az érdeklődését feloldhatja azt, melynek során megjelennek az elérhetőségek. Minden csomagban különböző mennyiségű feloldás érhető el, melynek keretén belül önéletrajzokat tud megvásárolni.

  Például, ha Ön vásárol egy M-es csomagot, akkor Ön jogosult 25 db önéletrajzot feloldani, azaz megtekinteni a kapcsolattartási adatokat.

 • Mennyibe kerülnek ezek a csomagok és mit tartalmaznak?

  A munkaadói oldalon elérhető „Csomagok” menüpont alatt tájékozódhat az aktuális csomagok árairól és tartalmáról.

 • Hogyan történik a vásárlás?

  Bejelentkezést követően a Csomagok menüpont alatt tudja elindítani a vásárlási folyamatot. Válassza ki az Ön számára optimális csomagot és darabszámot, majd ellenőrizze a számlázási adatokat, adja meg a fizetés módját (Banki átutalás, kártyás fizetés) majd véglegesítse megrendelését.

 • Rendeltem egy csomagot, mennyi időn belül kapom meg a tartalmát?

  Kártyás fizetés esetén azonnal jóváírásra kerül a csomag tartalma.

  Banki átutalás esetén a vásárlás megerősítésekor rendszerünk generál Önnek egy díjbekérőt, mely tartalmaz minden fizetéssel kapcsolatos információt. Amint megérkezik számlánkra a pénz, rendszerünkben jóváírásra kerül a vásárolt csomag.

 • Tudok keresgélni az adatbázisban hirdetéstől függetlenül?

  Igen, amennyiben rendelkezik megfelelő csomaggal.

 • Több csomaggal rendelkezem, melyikből kerül levonásra a feloldott önéletrajz?

  Rendszerünk automatikusan a legkorábban vásárolt (leghamarabb lejáró) csomagból fogja levonni a feloldott önéletrajzok számát, így Önnek nem kell aggódnia, hogy régebbi csomagjai lejárnak.

 • Miben jobb az újállás.hu a többi álláskereső oldalhoz képest?

  Míg a legtöbb álláskereső oldalon várni kell a jelentkezőkre, vagy hatalmas adatbázisokban kell böngészni, addig nálunk mindezt átvállalja rendszerünk. Önnek nem kell többet adatbázisokat bújnia, és nem kell várnia, hogy becsorogjanak a jelentkezések. Mi azonnal potenciális önéletrajzokat kínálunk Önnek megfizethető áron.

  Míg más portálokon több tízezer forintot is költhet egyetlen hirdetés megjelenítésére, amire nem garantált, hogy érkezik jelentkezés, addig nálunk ingyen adhatja fel hirdetését, és csak akkor fizet, ha olyan jelentkezőt talál, aki felkeltette érdeklődését.

 • Milyen szolgáltatásokat nyújt még az újállás.hu?

  Minden regisztrált munkaadó számára biztosítunk egy korszerű adminisztrációs felületet, melyben kezelheti a hirdetéseket, a beérkező jelentkezéseket, cégprofilt tölthet ki. Ezen kívül biztosítunk egy cégoldalt, mely segítségével vonzóbbá teheti cégét a munkavállalók számára.

  Csomaghoz kötötten lehetőséget biztosítunk adatbázisunk elérésére.

 • Mit tartalmazhat a cégoldalam?

  Lehetőséget biztosítunk különböző leírások megadására (bemutatkozás, misszió, Miért érdemes nálunk dolgozni?), céglogó és borítókép feltöltésére, weboldal és facebook oldal megadására. A kép- és videó galéria segítségével bemutathatja milyen munkakörnyezet vár a sikeres pályázóra. Feltüntetheti a cég által elnyert díjakat és elismeréseket.

NAIH 102732/2016 és NAIH 102829/2016
2017 © ÚJÁLLÁS.HU - Minden jog fenntartva