Részletes kereső

Gyakran ismételt kérdések

A küldetésünk, hogy életszerűen kezeljük a munka világát. Az csak az minimum, hogy állásportálunkkal felületet biztosítunk ahhoz, hogy megtaláld a hozzád és életritmusodhoz igazodó munkahelyet. Tudjuk, hogy a valóságban dolgozni többet jelent egy álláshirdetésnél, hiszen a világ nem áll ott meg, hogy új munkahelyet találunk. Számít, hogy hogyan töltjük el a munkaidőnket, és a jövőbeli terveink is egyaránt.

Mi támogatunk akkor is, ha van munkád és szakmai tanácsra van szükséged, vagy munkanélküli vagy és először nem hirdetésekre, hanem iránymutatásra van szükséged.

Az Újállás.hu főoldalán találhatő kereső segítségével azonnal kereshet hirdetéseink között. A kereső lehetőséget biztosít gyors, kategórikus, terület specifikus illetve részletes keresésre is egyaránt.
Álláshirdetéseinkre való jelentkezéshez regisztráció szükséges. Ha már regisztrált felhasználónk vagy, a bejelentkezést követően a hirdetés fölött elhelyezett "Jelentkezem" gombra kattintva tudod elküldeni pályázatod a hirdető cégnek.
Munkavállalóknak portálunk használata díj- és kötelezettségmentes. A regisztrációval mindössze megteremted a lehetőséget a nálunk hirdető cégeknek, hogy megtaláljanak.
Semmilyennel. Bármikor visszautasíthatod az ajánlatot, ha úgy döntesz, hogy az állás mégsem érdekel.
Ha a keresésed tárgytalanná válik, állítsd át profilod az “Adataim” menüpont alatt “Inaktív” státuszba, így rejtve maradsz a munkaadók számára, de továbbra is tudsz szabadon böngészni.

Egy önéletrajzot kapsz cserébe, amit később bármikor szerkeszthetsz és letölthetsz. Regisztrációt követően a kitöltött önéletrajzzal egyszerűen tudsz jelentkezni az oldalon lévő hirdetésekre.

A megadott adataid alapján személyre szabott álláshirdetéseket ajánlunk, ha éppen szükséged van rá, így nem kell órákig keresgélned a számodra érdekes ajánlatokat.

Bizonyos pozícióknál előny a referencia munka feltüntetése. Ha ilyen munka érdekel, akkor érdemes felöltened néhány referencia képet vagy linket csatolnod az önéletrajzodhoz.

Van néhány hirdetés, ami kifejezetten jelzi, hogy mellékelned kell valamilyen típusú dokumentumot. Ilyenkor mindenképpen töltsd fel a szükséges anyagokat!

Az újállás.hu csapata nem vesz részt a kiválasztási folyamatban. Azokat, akiket a Munkaadó alkalmasnak tart az állás betöltésére, a Munkaadó egy alkalmazottja fog megkeresni a regisztrációkor megadott elérhetőségek valamelyikén. Fontos, hogy ez az idő cégenként eltérhet, lehet akár néhány nap, de akár 1 hónap is.
Sajnos nem minden munkaadó jelez vissza elutasított jelentkezés esetén. Ha a hirdetés lejárt státuszban van, akkor a munkaadó befejezte vagy felfüggesztette a kiválasztási folyamatot.
Ha beállítottad, hogy milyen munkakörben és feltételekkel szeretnél dolgozni, akkor a rendszerünk automatikusan kiszűri ezeket az adatbázisunkból, és felajánlja neked lehetőségként. Ha tetszik, a regisztrációkor készített önéletrajzoddal egy egyszerű kattintással már tudsz is jelentkezni az állásra.
Előfordulhat, hogy jelenleg nem hirdetnek olyan állást, ami neked tetszene. Ilyen esetekre az újállás.hu csapata folyamatosan bővíti a munkaadói bázisát és keres különböző nyitott pozíciókkal rendelkező cégeket. Amikor találtunk olyan munkaadót, aki feltehetőleg szívesen alkalmazna, akkor összehozunk titeket az önéletrajzban megadott elérhetőségeid alapján.
Ha valamilyen okból kifolyólag nem tudsz regisztrálni oldalunkra, küldd el egy korábbi önéletrajzod az ugyfelszolgalat@ujallas.hu e-mail címre, és munkatársaink készséggel segítenek benne.
A legtöbb álláskereső oldalon a cégek hirdetéseket tesznek fel, és a munkavállalók egy önéletrajz csatolásával tudnak jelentkezni, esetleg egy regisztráció során bekerülnek egy adatbázisba, ahol később a munkaadók elérhetik a feltöltött dokumentumokat. Az a tapasztaltunk, hogy ez nem elég. Az újállás.hu oldalon mi neked is megteremtjük azt a lehetőséget, hogy láttasd magad a hirdető cégek előtt. Az összes újonnan felkerülő hirdetésre, ami megfelel a beállított elvárásaidnak, kiajánljuk/kiközvetítjük az önéletrajzod, így növelve elhelyezkedési esélyeit.
Célunk új alapokra helyezni az álláskeresési szokásokat. Több éves álláspiaci tapasztalatunk alapján hiszünk abban, hogy az eredményes álláskereséshez ma már elengedhetetlen az online jelenlét és a sikeres önéletrajz. Elköteleződtünk amellett, hogy olyan szolgáltatásokkal támogassuk az álláspiacot, ami a két releváns fél rövid időn belüli egymásra találását eredményezik.
Az újállás.hu főoldalán a „Munkaadóknak” gombra kattintva éri el a munkaadóknak szóló aloldalunkat. Az itt található „Regisztráció” gombra kattintva tudja elkezdeni a regisztrációt.
A regisztráció folyamán meg kell adnia saját kapcsolattartói adatait, illetve a számlázáshoz szükséges cégadatokat. A cégadatoknál az adószám kitöltését követően rendszerünkkel automatikusan kitöltetheti a legtöbb mezőt, így időt spórol meg.
A regisztráció nem jár semmilyen anyagi vonzattal vagy kötelezettséggel.
A hirdetés feladása és meghosszabbítása nálunk teljesen díjmentes.
Hirdető partnereink számára nem csak a hirdetésfeladás ingyenes, de szabadon dönthetnek arról, hogy meg kívánják-e jeleníteni cégük nevét, adatait a hirdetésben. Amennyiben anonim módon kívánnak hirdetni, nálunk ezt is ingyenes tehetik meg.

A munkavállalóknak lehetőségük van böngészni a hirdetések között, és ha szimpatikusnak találják az Ön által feladott hirdetést, jelentkezhetnek rá az oldalon keresztül direkt módon.

Ezen felül a hirdetésfeladást követően rendszerünk keres az adatbázisunkban regisztrált önéletrajzok között, és kiközvetít/kiajánl Önnek olyan munkavállalókat, akik a meghirdetett területen keresnek állást a meghirdetett pozícióban. Ezzel segítjük cége toborzási folyamatát, hiszen nem kell adatbázisban keresgélnie, se a jelentkezésekre várnia, hanem azonnal potenciális jelölteket kínálunk fel. Amennyiben nincs megfelelő személy adatbázisunkban, a rendelkezésünkre álló forrásokat kihasználva keresünk az Ön számára potenciális jelöltet.

Nálunk csak azért az önéletrajzért fizet, amely Ön számára releváns és meg kíván vásárolni.

Hirdetésfeladást követően megtekintheti, hogy rendszerünk hány jelentkezőt talált adatbázisunkban, illetve hány munkavállaló jelentkezett direkt módon a portálunkon keresztül. „S”-es csomag esetén csak a direkt módon jelentkező munkavállalók, nagyobb csomag esetén a közvetített önéletrajzokat is megtekintheti kapcsolattartási adatok nélkül. (Csak a Név, telefonszám, e-mail cím és fénykép van elrejtve. ) Amennyiben felkelti az önéletrajz az érdeklődését feloldhatja azt, melynek során megjelennek az elérhetőségek. Minden csomagban különböző mennyiségű feloldás érhető el, melynek keretén belül önéletrajzokat tudmegvásárolni.

Például, ha Ön vásárol egy L-es csomagot, akkor Ön jogosult 25 db önéletrajzot feloldani, azaz megtekinteni a kapcsolattartási adatokat.

Nem regisztrált munkaadók a “Munkaadóknak” menüpont alatt, míg regisztrált partnereink a cégfiókon belül elhelyezett “Szolgáltatások” menüpont alatt érhetik el aktuális csomagajánlatainkat.
Bejelentkezést követően a “Szolgáltatások” menüpont alatt tudja kiválasztani a kívánt csomago(ka)t és/vagy szolgáltatás(oka)t. Amennyiben nem szeretne több tételt elhelyezni a kosarában, a Menüsorban elhelyezett “Kosár” ikonnal megtekintheti aktuális vásárlási listáját tételesen. A vásárlás végén a fizetési mód kiválasztásával véglegesítheti megrendelését.

Kártyás fizetés esetén azonnal jóváírásra kerül a csomag tartalma.

Banki átutalás esetén a vásárlás megerősítésekor rendszerünk generál Önnek egy díjbekérőt, mely tartalmaz minden fizetéssel kapcsolatos információt. Amint megérkezik számlánkra a pénz, rendszerünkben jóváírásra kerül a vásárolt csomag.

Igen, amennyiben rendelkezik megfelelő csomaggal.
Rendszerünk automatikusan a leghamarabb lejáró csomagból fogja levonni a feloldott önéletrajzok számát, így Önnek nem kell aggódnia, hogy régebbi csomagjai lejárnak.

Míg a legtöbb álláskereső oldalon várni kell a jelentkezőkre, vagy hatalmas adatbázisokban kell böngészni, addig nálunk mindezt átvállalja rendszerünk. Önnek nem kell többet adatbázisokat bújnia, és nem kell várnia, hogy becsorogjanak a jelentkezések. Mi azonnal potenciális önéletrajzokat kínálunk Önnek megfizethető áron.

Míg más portálokon több tízezer forintot is költhet egyetlen hirdetés megjelenítésére, amire nem garantált, hogy érkezik jelentkezés, addig nálunk ingyen adhatja fel hirdetését, és csak akkor fizet, ha olyan jelentkezőt talál, aki felkeltette érdeklődését.

Minden regisztrált munkaadó számára biztosítunk egy korszerű adminisztrációs felületet, melyben kezelheti a hirdetéseket, a beérkező jelentkezéseket, cégprofilt tölthet ki. Ezen kívül biztosítunk egy cégoldalt, mely segítségével vonzóbbá teheti cégét a munkavállalók számára.

Csomaghoz kötötten lehetőséget biztosítunk adatbázisunk elérésére.

Lehetőséget biztosítunk különböző leírások megadására (bemutatkozás, misszió, Miért érdemes nálunk dolgozni?), céglogó és borítókép feltöltésére, weboldal és facebook oldal megadására. A kép- és videó galéria segítségével bemutathatja milyen munkakörnyezet vár a sikeres pályázóra. Feltüntetheti a cég által elnyert díjakat és elismeréseket.
Amennyiben vásárolt olyan csomagot, amely tartalmaz adatbázis hozzáférést, a vásárlás aktiválásától a csomagban foglalt kreditek tartamáig, de legkésőbb a csomag lejárati idejéig tud böngészni adatbázisunkban.
Amennyiben nem rendelkezik aktív csomaggal, úgy a szolgáltatások menüpont alatt válassza ki, majd rendelje meg az Önnek megfelelő csomagot. Amennyiben rendelkezik aktív csomaggal, úgy vásárolhat egy újabb csomagot vagy vásolhat kiegészítő kreditet az “Egyenlegem” menüpont alatt aktuális csomagjához.

Csomagjaink különböző szolgáltatásokkal bírnak. Sajnos nagyobb csomag esetén fenáll alehetőség, hogy egy frissen vásárolt kisebb csomag később jár le, így bizonyos szolgáltatások csak korlázotott ideig és/vagy kredit erejéig elérhetőek. Védve ezzel Önt is, amennyiben rendelkezik aktív csomaggal, rendszerünk nem enged kevesebb szolgáltatást tartalmazó csomagot vásárolni. Amennyiben szüksége van a csomagon felül kreditre, és nem szeretne ezért nagyobb csomagot vásárolni, lehetőséget biztosítunk kiegészítő kreditek vásárlására, amely az aktuális csomagjának keretét bővíti ki.

Természetesen amennyiben az utolsó csomagja is elfogyott vagy lejárt, ismét lehetőséget biztosítunk az összes csomag megvásárlására.

Ez a weoldal sütiket használ!
Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ. A sütik kikapcsolása a böngésző beállításaiban lehetséges.
Tovább Tudj meg többet
x